ACC-MAG

Accesorii, consumabile si piese service pentru aparate electronice si electrocasnice

1. Puteti cauta produsul dorit direct in campul special de cautare din site (situat in partea superioara a paginii) sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in site-ul ACC-MAG.ro.

2. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Puteti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

3. Dupa adaugarea tuturor produselor dorite in cos, trebuie sa selectati detaliile de facturare (nume, persoana fizica sau juridica, adrese complete) si metoda de plata dorita.

4. Nu uita sa citesti si sa marchezi ca citit termenii si conditiile aflate la subsolul cosului de cumparaturi inainte de a trimite comanda.

5. Pasul final pentru transmiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un e-mail prin care se evidentieaza inregistrarea comenzii, nu si confirmarea acesteia.

Confirmarea comenzii se face numai dupa ce un agent ACC-MAG.ro va confirma compatibilitatea accesoriului / piesei comandate cu produsul de baza si verificarea stocului cu depozitul din Germania.

 

Daca aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti apela la numarul de telefon/WhatsApp 0770 322 115 sau email comenzi@acc-mag.ro.

Ai o comanda nefinalizata. Vezi ce produse ai in cos!

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu, introdu mai jos adresa de email.

error:
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Accept
Refuz
Privacy Policy