Accesorii, consumabile si piese service pentru aparate electronice si electrocasnice

Despre noi

Suntem specialisti in e-commerce ce isi dedica timpul in oferirea de solutii concrete si de calitate pentru clientii nostri.

 

 

Aducem la comanda din Germania in termen de 3 zile lucratoare orice accesoriu, consumabil sau piesa service pentru toate tipurile de aparate electronice / electrocasnice, indiferent de marca.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a oferi clientilor o gama larga de produse de cea mai buna calitate, preturi si termene de livrare optime.

Activitatea noastra este intotdeauna focalizata pe necesitatile si asteptarile dumneavoastra.

Ne propunem sa fim integri si sa respectam valorile fundamentale ale fiecarui client.

Valorile dupa care ne ghidam

Integritate – suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune si nu toleram nici un comportament care sa aduca prejudiciu clientului sau noua.

Invatare – suntem dornici sa invatim zi de zi. Aflam lucuri noi si implementam tehnologi noi. Analizam exeprientele, recunoastrem greselile si invatam din ele. Suntem deschisi la schimbare si ne adaptam usor la trenduri.

Respect – ne respectam colegii, colaboratorii si clientii. Ne dorim sa schimbam lucrurile doar in bine, acest lucru poate fii facut doar daca acceptam ca fiecare este diferit, apreciem diversitatea de idei, opinii si experinte.

Pasiune – am pornit aceasta afacere din pasiune si suntem dornici sa reusim. Suntem pentru multi o sursa de inspiratie si ne place sa lucram cu oameni creativi si dornici de bine

Colaborare – apreciem diversitatea de opinii. Stim sa ascultam, suntem clari si precisi cand comunicam. Nu condamnam greseala, dar consideram ca este gresit sa nu acorzi sau sa ceri ajutor cand este nevoie.

Copyright 2022 - 2023 © ACC-MAG

Ai o comanda nefinalizata. Vezi ce produse ai in cos!

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu, introdu mai jos adresa de email.

error:
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Accept
Refuz
Privacy Policy