ACC-MAG

Accesorii, consumabile si piese service pentru aparate electronice si electrocasnice
ACC-MAG.ro va efectua livrarea produselor prin intermediul firmelor de curierat, exclusiv pe teritoriul Romaniei si isi desfasoara activitatea strict in sistem online.

Timpii de livrare se aplica din momentul confirmarii comenzii in care s-au validat toate detaliile acesteia (modalitatea de plata, achitare proforma, adresa corect completata cu cod postal corect, etc.), exceptand zilele nelucratoare si pot varia de la 1 pana la 5 zile lucratoare, exceptie facand-o comenzile cu regim special (precomenzi, produse aduse la comanda, produse care sunt in curs de fabricatie dar carora li se permite rezervarea locului la reintrarea in tara si nu numai) unde timpii de livrare pot varia de la 7 pana la 30 de zile lucratoare (sistemul de precomandare va ofera informatii timpurii cu privire la orice modificare adusa termenului initial).

Serviciul de curierat este efectuat preponderent in parteneriat cu DPD, cost/comanda de 25 lei.

Comenzile plasate pana in orele 13.00 (si confirmate cu agentul ACC-MAG.ro), urmeaza sa fie livrate la adresa solicitata in decurs de 3 zile lucratoare (exceptie fac articolele la precomanda, comenzi speciale, cazuri in care termenul de livrare aproximativ va este comunicat de catre agentul ACC-MAG.ro).

Ai o comanda nefinalizata. Vezi ce produse ai in cos!

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu, introdu mai jos adresa de email.

error:
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Accept
Refuz
Privacy Policy