ACC-MAG

Accesorii, consumabile si piese service pentru aparate electronice si electrocasnice

Daca un produs achizitionat de la ACC-MAG.ro nu va multumeste in totalitate, il puteti returna in termenul legal de 14 de zile calendaristice de la momentul livrarii.

Serviciul Retur se supune drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta: Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul (persoana fizica) are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu (insa preferabil) ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Pentru aceasta puteti trimite o notificare scrisa pe adresa de e-mail comenzi@acc-mag.ro. Dupa trimiterea notificarii, se preda produsul curierului ambalat cat mai bine (de solicitarea curierului pentru ridicare colet se ocupa ACC-MAG.ro). De asemenea, nu este necesara lipirea AWB-ului de retur pe colet, curierul se ocupa de acest aspect.

Clientii, persoane fizice, care renunta la cumparare, solicitand returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptandu-l in integralitate.

 

Cheltuielile de returnare, respectiv costurile de livrare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.

 

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile de mai jos:

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit si sa fie insotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Aveti posibilitatea ca in acest termen de 14 de zile sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original (insa preferabil). Daca produsele (sau produsul ) returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului.

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

  • de la data intrarii in posesie a produsului; in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.

 

Persoanele Juridice NU beneficiaza de posibilitatea termenului de retur de 14 zile calendaristice, in acord cu O.U.G. 34/2014.

 

Categorii de produse care NU pot fi returnate conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014..

1. Produse susceptibile de a se deteriora sau a expira rapid;
2. Produse de Igiena personala (capete de epilare, accesorii ondulare par, accesorii ingrijire corporala, etc);

3. Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii altele decat cele mentionate mai sus sau din motive de igiena si care au fost utilizate de consumator (consumabile, vase de gatit, filtre de apa, etc);

4. Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri mecanice sau electrice (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 15 minute  de la receptionarea produsului). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc;

5.Produse aduse pe comenzi speciale ferme pentru a carei furnizare a fost nevoie de plata in avans;

6.Acumulatorii, becurile obisnuite, becurile cu halogen (scoase din cutia originala);

7.Daca au fost achizitionate mai multe produse din acelasi model, se accepta retur doar daca unul singur a fost desigilat.

 

Urmatoarele categorii de produse NU se pot returna decat sigilate, conform OUG 34/2014 art. 16:

1. Consumabile (filtre si cartuse filtrante, cartuse refil, acumulatori, cartuse imprimanta, accesorii birotica si papetarie etc.);
2. Produse de ingrijire personala, cosmetice, parfumuri;
3. Produse pentru igiena intima (absorbante, irigatoare, gel intim, rezerve periute de dinti, etc.) si igiena dentara (periute de dinti, irigatoare bucale etc.)
4. Birotica si papetarie;
5. Produse pentru copii si nou-nascuti (scutece si hrana, igiena si ingrijire etc.);
6. Articole pentru gravide (accesorii maternitate si cosmetice gravide etc.);
7. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
8. Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.
9. Din motive de igiena nu se accepta retur produse de tip Casti Earbuds care au fost desigilate.

 

Diminuarea valorii bunurilor returnate (Conform O.U.G. Nr. 34/2014 Art. 14, Alin. 3):
Diminuarea se aplica intre 10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client la receptionarea produselor.

Returnarea sumelor de bani achitate se vor realiza ulterior prin transfer bancar.

 

In cat timp va vom restitui suma aferenta returului?

Se va face in termen maxim 14 zile de la data la care ACC-MAG.ro intra in posesia produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice.

 

Costuri de transport si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare: toate costurile sunt suportate de catre client.

Costul de transport tur este in valoare de 25 lei cu tva inclus si este suportat de client in cazul RETURULUI,  indiferent daca produsul a beneficiat de transport gratuit. In cazul Returului, taxa de livrare va fi retinuta din valoarea achitata de client.

 

Cazurile DOA (DOA – Dead On Arrival) – produse defecte din fabrica – a se intelege produse nefunctionale (care nu functioneaza conform instructiunilor producatorului):

Pentru ca ne dorim ca experienta de cumparaturi pe ACC-MAG.ro sa fie cat mai placuta pentru client, ACC-MAG.ro va face solicitarea de ridicare si inlocuire produs DOA cat mai rapid posibil, in programul de lucru al curierului, pentru cazurile raportate (cost de transport gratuit).

Produsul trebuie raportat de catre client drept defect (DOA – Dead On Arrival) în termen de MAXIM 48 de ore de la receptie

Atentie! Comunicarea / raportarea cazului se face in scris pe adresa de email comenzi@acc-mag.ro.

 

ACC-MAG.ro poate refuza colaborarea cu consumatorii care au abuzat de dreptul de a renunta la cumparare fara o notificare prealabila!

Ai o comanda nefinalizata. Vezi ce produse ai in cos!

Pentru a salva cosul de cumparaturi pentru mai tarziu, introdu mai jos adresa de email.

error:
Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.
Accept
Refuz
Privacy Policy